Finnboat

Oy GS-System Ab on hyväksytty Suomen Veneteollisuusyhdistys ry:n jäseneksi.

”GS-System on kokkolalainen vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka ammattitaito perustuu alueen satoja vuosia vanhaan veneenrakennuksen perinteeseen.

Me ymmärrämme ovien, ikkunoiden ja lasien merkityksen sekä sujuvalle tuotannolle että laadukkaille lopputuotteille. Siksi meillä on asiakkaina kansainvälisesti tunnettuja venealan brändejä, jotka ovat oppineet luottamaan GS-Systemin ammattitaitoon sekä haluun perehtyä asiakkaan tarpeisiin.

GS-Systemin turvalliset, tyylikkäät ja huoltovapaat tuotteet eristävät myös hyvin ääntä. Kaikki ovet, ikkunat sekä lasit on helppo asentaa, ja ne sopivat niin vapaa-ajanveneisiin kuin viranomaisveneisiin.”

Lisätietoja yrityksestä nettisivuilta: www.gs-system.fi

Tervetuloa mukaan Finnboatiin!

Suomi