Finnboat

Arvoisat vastaanottajat,

Helsingin Kansainvälisten Venemessujen yhteydessä jo useana vuotena valittu Näyttelyn Purje- ja Moottorivene. Venealan Osatoimittajat ry:n johtokunnan aloitteesta tullaan Vene-05 messujen Red Carpet Nightissa julkistamaan myös Vuoden Venetarvike 2005. Tässä ensimmäisessä vaiheessa tullaan valitsemaan vain yksi tarvike eikä luokkia jaoitella tarkemmin. Lisäksi kaksi seuraavaa saavat kunniamaininnan.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

Yritykset voivat nimetä YHDEN tuotteen per yritys ehdolle Vuoden Venetarvikkeeksi. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin 10.1.2005 mennessä. Tässä vaiheessa tarvikkeita ei lajitella eri kategorioihin. (esim. kuten METSissä). Ensimmäisen vuoden kokemusten perusteella pohditaan kategorioita sekä valintatapaa. Tuotteen valmistusmaalla ei ole merkitystä.

Valinnan suorittaa raati, jossa on mukana yksi moottorivenevalmistaja, yksi purjevenevalmistaja, yksi alan lehden toimittaja sekä yksi viranomaisten edustaja.

Palkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Venetarvike” eri muodoissa). Voittaja sekä kunniamaininnan saaneet ovat myös esillä Vene 05-messuilla Galeriassa vitriinissä koko näyttelyn ajan.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Parhain terveisin

Jouko Huju

English (UK)