Finnboat

Veneilyn Aapisen uusi, ajan tasalle saatettu painos ilmestyy helmikuun Vene 10 Båt -messuille. Suomenkielistä Aapista painetaan tässä vaiheessa noin 40.000 kpl ja ruotsinkielistä 10.000 kpl. Tarjoammekin Teille nyt mahdollisuuden tilata omakustannushintaan Aapisia kuluttajille jaettaviksi. Aapinen on erinomainen perusteos esim. erilaisiin koulutustilaisuuksiin, Omistajan Käsikirjan liitteenä, venevakuutuspapereihin liitettynä jne.

Aapisen etukanteen voi lisämaksusta painattaa oman mustavalko- tai nelivärilogon. Suositeltu tilausmäärä on tällöin vähintään 500 kpl. Logon tulisi olla JPG-muodossa ja resoluution 300 pikseliä/tuuma.

Hinnat:
Suomenkielinen aapinen 0,30 eur / kpl
Ruotsinkielinen aapinen 0,42 eur / kpl
Logo etukanteen mustavalko 100 eur
Logo etukanteen neliväri 180 eur

Kaikkiin yllä mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero 22%. Lisäksi laskutetaan toimituskulut.

Pyydämme ystävällisesti tekemään tilaukset 10.11.2009 mennessä oheisella tilauslomakkeella. Mahdollisissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Katjaan (katja@finnboat.fi / 040-560 1361).

English (UK)