Finnboat

Hyvät jäsenet,

HELSINGIN KANSAINVÄLISET VENEMESSUT

Finnboat ja Osuuskunta Suomen Messut ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa Helsingin Kansainvälisten Venemessujen järjestämisestä. Finnboat on ollut näiden messujen toimeksiantajana vuodesta 1968 ja nyt uusittu sopimus kattaa helmikuun näyttelyt aina vuoteen 2016 saakka. Vuoden 2010 näyttelyn myynti on sujunut hyvin ja tulemme näkemään kaikki tärkeät pelaajat mukana näyttelyssä. Kuluttajille voimme näyttää lähes täydet hallit alan koko tarjonnan. Siitä kiitos teille, hyvät jäsenet.

FINNBOAT JA VOLVO AUTO YHTEISTYÖHÖN

Venealan Keskusliitto Finnboat ry ja Volvo Auto Oy Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen 1.1.2010 alkaen. Tämä sopimus antaa Volvo Autolle yksinoikeuden automerkkinä näkyä Finnboatin järjestämissä tilaisuuksissa kuten uivissa venenäyttelyissä, lehdistötilaisuuksissa ja muissa liiton järjestämissä tapahtumissa. Finnboatille sopimus tuo mahdollisuuden lisätä ja kohdentaa em. tapahtumien markkinointia ja sitä kautta nostaa niiden tehokkuutta ja hyötysuhdetta jäsenistölle. Sopimus on ensivaiheessa kolmivuotinen.

Lisätietoja Volvo sopimuksesta:

TJ Jouko Huju
Finnish Marine Industries Federation Finnboat
jouko@finnboat.fi, 040-5509310

Myynti- ja markkinointijohtaja Heikki Ahdekivi
Volvo Auto Oy Ab
hahdeki1@volvocars.com, 050-5235868

English (UK)