Finnboat

Hyvät jäsenet,

E10-bensiini puhuttaa taas melko paljon julkisuudessa. Myös autoteollisuus on ottanut kantaa riittävien tutkimustulosten puuttumiseen. Venepuolella nyt myös muutamat venevalmistajat suosittelevat rajoitettua käyttöä lähinnä etanolin mahdollisten syövyttävien tai liuottavien vaikutusten johdosta.

E10-tiedotusryhmä (jossa siis kaikki toimialat mukana)pitää ensi viikon keskiviikkona seuraavan kokouksen ja pyydän kohteliaimmin KAIKKIA niitä mootorimaahantuojia, jotka haluavat muuttaa E10bensiini-sivuilla olevaa suositustaan tai niitä venevalmistajia, jotka haluavat tavalla tai toisella rajoittaa E10:n käyttöä, tekemään siitä tarkan suositustekstin, jonka lisäämme noille sivuille.

Tämä tieto tarvitaan siis meille 15.3. mennessä. Kiitos etukäteen kun toimitte nopeasti ja kattavasti.

Terveisin

Jouko

English (UK)