Finnboat

VUODEN VENEILYTUOTE KILPAILU
Hyvät jäsenet,

Vuoden Veneilytuote- kilpailu on lähtenyt taas käyntiin. Enää siis ei puhuta pelkästään tarvikkeista, vaan mukana voi olla yhtälailla vaatteita tai vaikkapa sähkömoottori tai miltei mikä tahansa veneilyyn liittyvä ja sitä helpottava tuote, joka on jäsentemme myynnissä. Jokainen yritys saa asettaa ehdolle KOLME tuotetta. Huomioikaa kuitenkin, että veneet itsessään eivät voi tähän kilpailuun osallistua.

Emme edelleenkään vielä lähde jakamaan niitä eri kategorioihin, mutta mikäli tänä vuonna osanottajia on runsaasti niin jatkossa myös tätä tullaan harkitsemaan.

Tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kymmenen loppukilpailuun pääsevää tuotetta. Nämä kymmenen tuotetta ovat KAIKKI esillä Messukeskuksen uudessa hallissa koko Vene 2012:n ajan hyvin näkyvällä paikalla.

Loppukilpailutuotteet ovat esillä myös messujen päälehdistötilaisuudessa mainintoina.

Voittajan ja kaksi seuraavaa sijaa saanutta valitsevat messuvieraat sekä veneilijät nettiäänestyksen kautta. Heillä on mahdollisuus osallistua valintaan messujen toisen perjantain loppuun eli 17.2. saakka. Nettiäänestys Finnboatin sivuilla avataan noin viikkoa ennen näyttelyä.

Voittaja julkaistaan lauantaina 18.2. Osallistujien kesken arvotaan pääpalkinto, (perämoottori).

Tuomaristo koostuu 1 moottorivenevalmistajasta, 1 purjevenevalmistajasta, 1 venealan lehden toimittajasta ja 1 venealan viranomaisesta.

Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat;

1. Yritykset voivat nimetä KOLME (3) tuotetta per yritys ehdolle Vuoden Veneilytuotteeksi.

2. Esitys tapahtuu lähettämällä tuotteen kirjallinen kuvaus ja esite Finnboatiin POSTITSE (EI sähköpostitse) Jouko Hujulle 30.1.2012 mennessä. Esitteen tai muun kirjallisen materiaalin lisäksi tuotteesta tulee olla noin puolen sivun mittainen suomenkielinen yhteenveto.

3. Finnboatin tai Suomen Messujen edustajia ei tuomaristossa ole.

4. Pääpalkinto pitää sisällään kunniakirjan sekä ”markkinointipaketin” (logo ”Vuoden Veneilytuote” eri muodoissa).

5. Lisäksi valitaan kaksi kunniamaininnan (sijat 2 ja 3) saavaa tuotetta.

Tuomaristo tulee valinnassaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen suunnitteluun kokonaisuudessaan, sen soveltuvuutta suunniteltuun käyttöön, innovaatioasteeseen, omaperäisyyteen sekä käytön helppouteen ja uutuusarvoon.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Terveisin

Jouko Huju

English (UK)