Finnboat

DL Software Oy järjestää yhdessä Cash-In Oy:n kanssa DL Prime 3000 Yritysratkaisut -seminaarin, jossa esittellään 30-vuotisjuhlavuoden myötä uusia ratkaisuja ja keinoja liiketoiminnan analysoinnin kehittämiseen. Seminaari pidetään tiistaina 25.9. klo 10-15 Esport Areenassa, Espoossa (Tapiolan urheilupuisto, Koivu-Mankkaaan tie 5).

DL Prime 3000
DL Prime 3000 on nykyaikainen ja tehokas taloushallinnon ohjelmisto. Yksi ohjelmisto hoitaa yrityksenne laskutuksen, myynti-/ostotilausten käsittelyn ja myynti-/ostoreskontran sekä varastovalvonnan. Seminaarin aikana kerrotaan lisää tuotteesta ja esitellään Sinulle uusia ominaisuuksia, joita on kehitetty DL Softwaren asiakkaiden hyödyksi.

DL Prime 3000 -tuotteesta kertoo DL Software Oy:n myyntijohtaja Pekka Kero.

DL Business Intelligence – liiketoiminnan analysointi
Mitä jos pystyisit helpottamaan liiketoimintasi seurantaa ja analysointia?
Seminaarissa esitellään DL Business Intelligence -pilvipalvelu ja kerrotaan, miten Sinä voit kehittää liiketoimintaasi visuaalisten ja interaktiivisten analyysien pohjalta.

Pilvipalvelusta kertoo DL Software Oy:n Business Intelligence asiantuntija Sami Santikko.

Cash-In tili -ja perintäpalvelut
Cash-In on DL Group:n perintäalan asiantuntijayritys, joka auttaa minimoimaan asiakkaiden luottotappiot ja nopeuttaa rahankiertoa. Palveluihin kuuluu myös tärkeänä osana taloushallintaan liittyvät palvelut, kuten kirjanpito, reskontra ja palkanlaskenta. Seminaarissa kuulet lisää palvelutarjonnasta ja Sinulle kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten voit hyödyntää palveluja. Samalla kerrotaan myös tarkemmin vuodenvaihteessa tapahtuvasta ALV-muutoksesta.

Cash-In palveluista kertoo Cash-In Oy:n myyntijohtaja Johan Hagström.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu seminaariin sähköpostitse perjantaihin 21.9.2012 mennessä osoitteeseen pekka.kero@dlsoftware.com .

Seminaari on osallistujille maksuton ja sen aikana tarjotaan myös lounas ja kahvit.

www.dlsoftware.fi

English (UK)