Finnboat

Tervehdys,

Kesään mennessä on tehty kolmisenkymmentä kartoitusta. Kyselyjä tulee meillekin päin mutta paljon on vielä työtä tunnettuuden suhteen. Uivaan venenäyttelyyn Finnboat tekee 3 kpl 2 x 2 lakanoita, joissa kerrotaan tästä mahdollisuudesta. Nämä laitetaan näkyville paikoille näyttelyalueella. Samassa yhteydessä näyttelyvieraat saavat esitteen, jossa kaikkien yhteystiedot.

Tärkeää on myös, että nostojen yhteydessä myöhemmin syksyllä aktiivisesti tarjotaan tätä mahdollisuutta. Tulemme laittamaan nämä samat lakanat myös Vene 15 Båt näyttelyyn näkyville paikoille. Näihin kahteen näyttelyyn tutustuu yhteensä arviolta 85.000 kuluttajaa.

Tärkeää on kuitenkin, että jokainen yritys ja jokainen kuntokartoittaja markkinoi itse myös tätä tuotetta jokaisen korjauksen, noston tai talvisäiytyksen yhteydessä.

Uivan jälkeen uskon, että myyntitarkistuksia tulee jonkin verran.

Jatketaan tästä

Terveisin

Jouko Huju

English (UK)