Finnboat

Uutuustuotteiden tiedotteet suomiveneilee.fi-sivulle ja someen!

Venemessujen alla monella on tulossa uusia tuotteita ja näistä kerromme mielellämme myös suomiveneilee.fi-verkkosivulla. Muistathan siis lähettää tiedot ja kuvan uutuustuotteistasi median lisäksi osoitteella tuija@medita.fi, niin laitamme tiedot myös suomiveneilee.fi-uutiseksi ja jaamme ne automaattisesti sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli tarvitset tuotetiedotteellesi mediajakelua, tutustu Meditan mediajakelupalveluun. Lisätietoa Finnboatin jäsenten mediajakelupaketista tämän kirjeen lopussa.

Tuotetiedot kuntoon ennen messuja

Vene 17 Båt -messut lähestyvät ja monella on uusia tuotteita sekä päivitettyjä hintoja. Huolehdithan, että tuotetietosi myös suomiveneilee.fi-sivustolla ovat ajan tasalla!

Suomiveneilee.fi Facebookissa

Suomiveneilee.fi-tili on vuoden vaihteen tienoilla lähtenyt uuteen lentoon. Veneveroasia on luonnollisesti ollut erittäin tunteita ja keskustelua herättävä aihe ja Suomiveneilee.fi on tämän myötä kasvanut veneilijät kokoavaksi yhteisöksi.

Sivumme tykkääjämäärä on jo ylittänyt 5000 rajan ja seuratessamme ei-maksettujen päivitysten kattavuutta voimme todeta, että päivitykset ovat seuraajia kiinnostavia: niistä tykätään ja niitä jaetaan.

Tykkääjämäärää tärkeämpi mittari, eli kattavuus, on myös kasvanut huimasti: viimeisen kuukauden kattavuuslukema (ts. tavoitettujen henkilöiden määrä) on yli 421 000. Finnboatin lausunto veneveroon on ollut todella suosittu päivitys ja sitä tuetaan myös maksetulla näkyvyydellä. Tämä yksittäinen päivitys on tähän mennessä tavoittanut lähes 140 000 henkilöä ja sitä on jaettu jo yli 300 kertaa.

Sivu tavoittaa veneilijöitä hyvin ja se kannattaa muistaa myös omassa markkinoinnissa. Jos sinulla ei vielä ole käyttöoikeutta, lähetä sähköpostiosoitteesi, jolla kirjaudut facebookiin, osoitteella tuija@medita.fi, niin lisäämme sinut ylläpitäjäksi.

Jos et vielä ole sivun tykkääjä, käy tykkäämässä ja kutsu myös henkilökuntasi ja muut veneilyhenkiset kaverit tykkäämään sivusta!

Finnboat LinkedInissä

LinkedInissä tili löytyy nimellä Finnboat – Finnish Marine Industries Federation / Venealan keskusliitto. Liity seuraajaksi ja jaa uutisia, niin saamme näkyvyyttä toimialalle myös ”bisnes-somessa”. LinkedInissä jaetaan sekä Finnboatin että jäsenyritysten uutisia.

Suomiveneilee.fi Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa

Twitterissä, @FinnboatFi-tilillä jaetaan sekä veneilyyn liittyviä uutisia että myös muiden käyttäjien #veneily- ja #purjehdus-aiheisia juttuja ja kuvia. Seuraajamäärä on jo yli 600, ja kasvaa tasaisesti. Jos olet mukana Twitterissä, seuraa suomiveneilee.fi-tiliä (@FinnboatFi), retweettaa ja osallistu keskusteluun. Jos et vielä ole Twitterissä, liity!

Instagramia on käytetty pääasiassa tapahtumaviestinnässä (Uiva ja Vene) ja jonkin verran kuvamateriaalia on saatu myös muutamalta vapaaehtoiselta veneilijältä, mutta ylläpitoapua tarvitaan edelleen hyvän ”veneilypöhinän” aikaansaamiseksi. Mikäli liikut paljon vesillä ja voisit osallistua kuvapäivityksiin, ota yhteyttä tuija@medita.fi. Kohtuullisen pienellä vaivalla seuraajamäärä on kasvanut lähes kuuteensataan ja tätä pyritään kasvattamaan. Syksyn ajan tili on elellyt hiljaiseloa, mutta venemessuilla tili otetaan jälleen aktiivikäyttöön.

Finnboatin Youtube-kanavalle kootaan Finnboatin tekemiä ja Finnboatille tuotettuja videoita. Tällä hetkellä muutama Floating Showssa kuvaamamme vene-esittelyvideo, sekä videomateriaalia Uivasta näyttelystä. Ota kanava seurantaan ja jaa videoita myös sieltä.

Mediajakelutarjous Finnboatin jäsenille

Näin ennen venemessuja muistutus vielä mediajakelupalvelutarjouksestamme. Tarjoamme Finnboatin jäsenille kauttamme STT Infon tiedotejakelupalvelua. Tiedotejakelun hinta kauttamme on 350 eur/tiedote (+alv 24 %), joka sisältää valmiin aineiston syöttämisen STT Infon palveluun, jakelulistan suunnittelun ja tiedotteen jakelun kuvan/kuvien kera STT Infon kautta sovittuna ajankohtana sekä näkyvyyden Finnboatin uutishuoneessa.

Käytämme jakelussa STT Infon ylläpitämien medialistojen lisäksi Meditan ylläpitämää laajaa veneilytoimittajien kontaktilistaa ja suunnittelemme sopivan jakelun kunkin tiedotteen sisältö ja kohderyhmä huomioiden erikseen. Uutiskriteerit täyttävät tiedotteet voidaan tarjota myös suoraan STT:n toimitusjärjestelmään, jolloin ne ovat helpommin STT:n palvelua käyttävän median hyödynnettävissä.

Lisäksi tiedotteet taltioidaan STT Infon ylläpitämään Finnboatin uutishuoneeseen, jossa tiedotteet ovat yhdellä verkkosivulla median helposti löydettävissä.
https://www.sttinfo.fi/uutishuone/finnboat?publisherId=46330459

STT Infon normaalihinta yksittäiselle kuvalliselle tiedotteelle on 390 eur + alv 24 %, joka ei tarjouksestamme poiketen sisällä työn osuutta (tiedotteen ja kuvan syöttäminen järjestelmään, mediakohderyhmien valinta suoraan STT Infon toimittajalistalta) eikä uutishuonepaikkaa.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin (viimeistään 3 arkipäivää ennen haluttua julkaisupäivää), jotta varmistetaan tiedotteen julkaisu juuri haluttuna ajankohtana.

Olemme mielellämme avuksi myös muissa viestintätarpeissanne. Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Terveisin

Medita Communication Oy

Tuija Soikkeli, tuija@medita.fi, puh. 050 502 3552
Mika Särkijärvi, mika@medita.fi, puh. 040 830 1822

English (UK)