Finnboat

Facebookin Suomiveneilee.fi-sivu on kaikkien jäsenyritysten käytettävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia sivulle, pyydä ne sähköpostitse osoitteesta tuija@medita.fi

Sivulla on paljon päivittäjiä, mutta varsinaista ruuhkaa sivulla ei ole, eli kehotan aktiivisuuteen (huomioi rajoituksena max. 3 päivitystä viikossa eikä peräkkäisinä päivinä postauksia samalta toimijalta, etteivät seuraajat kyllästy).

Kommentointi Suomiveneilee.fi Facebookissa

Syksyn aikana on ollut kirjavaa käytäntöä sivun postausten kommentoinnissa ja viesteihin vastailuissa. Huomioi näiden osalta seuraavat asiat:

-Kun suomiveneilee.fi-sivustolle tulee yksityisviesti, vastaa siihen ainoastaan silloin, jos kysymys koskee edustamaasi tuotetta tai brändiä. Yleisiin kysymyksiin vastataan Finnboatin ja Meditan toimesta.

-Kun kommentoit postausta (omaasi tai toisten), kommentoi joko:

a. suoraan organisaatiotililtäsi, jolloin viestistä näkyy suoraan, että kommentoija on yritys (tähänkin on toki suotavaa laittaa henkilön nimi mukaan)

b. omalta henkilökohtaiselta tililtäsi, jolloin kerrot, mitä tahoa (organisaatiota) edustat

c. suomiveneilee.fi-tilillä JA kerrot kommentin lopussa, kuka olet. Ylläpitäjät näkevät, kuka kommentin on suomiveneilee.fi-tilin nimissä tehnyt, mutta riviseuraaja ei tätä näe ja tämä on voinut aiheuttaa hämmentäviä tilanteita.

Näillä pelisäännöillä kun mennään, niin saadaan sisältöjä sivuille selkeästi. Suomiveneilee.fi facebook-sivulla on jo lähes 8800 seuraajaa ja tämä kanava kannattaa omien some-kanavien lisäksi hyödyntää!

t.Tuija

Tuija Soikkeli
Viestintäasiantuntija / PR & Communications Advisor
tuija.soikkeli@medita.fi
+358 50 502 3552
Twitter: @TuijaSoikkeli
LinkedIn: linkedin.com/in/tuijasoikkeli

Muut sosiaalisen median kanavat

Instagram – suomiveneilee -tilillä repostaamme eli jaamme edelleen sekä kuluttajien että jäsenistön ja kumppaniorganisaatioiden kuvia. Jos organisaatiollasi/brändilläsi on Instagram-tili, käytä postauksissa hashtagia #suomiveneilee, jotta löydämme postauksesi jakoja varten.

Twitter – Finnboat.fi Kun jaat toimialan / organisaation / brändin uutisia twitterissä, käytä hahstageja #suomiveneilee / #veneily / #purjehdus, jotta postaus löytyy hakutoiminnoillamme ja voimme jakaa viestejä suomiveneilee.fi-tilillä eteenpäin. Osallistu myös veneilyaiheiseen keskusteluun!

LinkedIn-tili Finnboat – Finnish Marine Industries Federation / Venealan keskusliitto. Tykkää ja jaa uutisia, niin saamme näkyvyyttä toimialalle myös ”bisnes-somessa”.

Youtube
suomiveneilee -kanavalle kootaan kaikki Finnboatin videot vene-esittelyistä tapahtumavideoihin. Ota kanava seurantaan ja jaa videoita myös sieltä.

Muista myös:

Facebookin Uiva Flytande -sivu.

Instagram, – uivaflytande. Postailu on aktiivisinta elokuisen näyttelyn lähestyessä. Jos organisaatiollasi/brändilläsi on Instagram-tili, käytä postauksissa hashtagia #uiva / #flytande / #uivaflytande / #uivaflytande2022, jotta löydämme postauksesi jakoja varten.

English (UK)