Finnboat

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Sörnäisiin asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista toimistosihteeriä.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset toimistotyöt kuten asiakaspalvelu, tapahtumien ja messujen järjestämiseen liittyvät tehtävät, asiakasrekisterin ylläpito, tilastointi ja raportointitehtävät, laskutus sekä sosiaalisen median päivitystehtävät ja jäsentiedotteiden tekeminen.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhalukkuutta, organisointikykyä ja joustavaa asennetta sekä tiimihenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät IT -taidot, etenkin Excel on sinulle tuttu työkalu ja pystyt tekemään myös raportointia. Sinulla on sujuva suomen kielen taito sekä pystyt käyttämään työkielenä varsin sujuvasti englannin kieltä. Ruotsin kieli on ehdottomasti eduksi.

Rekrytointia hoitaa Barona. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas. Juhan tavoitat numerosta +358 44 4602259 tai sähköpostitse juha.vilpas@barona.fi .

Ilmoitus ja hakemukset 26.6.2022 mennessä:
https://barona.fi/tyopaikat/toimistoassistentti/a3b9afd2c4a05cd6aa6c06443d9d17b7

English (UK)