Finnboat

Vuoden Veneilytuote- kilpailu saa lisää näkyvyyttä.

Hyvät jäsenet,

Vuoden Veneilytuotekilpailu käynnistyy jälleen ja samalla uudistuu.

Edelleen kilpailussa voivat olla mukana venetarvikkeet, vaatteet tai vaikkapa sähkömoottori tai miltei mikä tahansa veneilyyn liittyvä ja sitä helpottava tuote, joka on jäsentemme myynnissä. Jokainen yritys saa asettaa ehdolle KOLME tuotetta. Huomioikaa kuitenkin, että veneet itsessään eivät voi tähän kilpailuun osallistua.

Kilpailuehdotukset toimitetaan PDF-tiedostona Finnboatiin 22.12.2012 mennessä (alkuperäistä määräaikaa 1.12.2012 on siis jatkettu).
Jokaisen tuotteen kohdalla tulee olla 1-2 kuvaa sekä noin 1/2-sivun suomenkielinen selotus tuotteesta. Tämä aikataulu mahdollistaa myös METSissä esiteltävien uutuustuotteiden mukaan tulon.

Kaikki kilpailutuotteet toimitetaan samanaikaisesti Veneilytoimittjat ry:lle.
Veneilytoimittjat ry:n n. 80 jäsentä valitsevat ne 10 kymmenen tuotetta, jotka pääsevät loppukilpailuun ja yleisön äänestykseen. Finalistit julkaistaan 7.1. ja ne kerrotaan myös Vene 13 Båt pääpressissä 8.2.2013.

Loppukilpailutuotteet ovat esillä Vene 13 Båt näyttelyssä kutoshallin keskikäytävällä koko näyttelyn ajan. Yleisöäänestys (myös Finnboatin nettisivuilla) päättyy sununtaina 17.2.ja voittaja julkaistaan vasta messujen jälkeen viikolla 9. Voittajasta tehdään lehdistöaineistot (myös kansainväliset) ja voittajatuote saa käyttöönsä uuden ”2013 Finnboat Veneilytuote” logon eri muodoissa käytettäväksi markkinoinissa. Kunniakirja kuuluu myös asiaan. Myös kaksi seuraavaksi eniten ääniä saaneet tuotteet saavat kunniakirjan.

Tuomaristo tulee valinnassaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteen suunnitteluun kokonaisuudessaan, sen soveltuvuutta suunniteltuun käyttöön, innovaatioasteeseen, omaperäisyyteen sekä käytön helppouteen sekä uutuusarvoon.

Allekirjoittanut vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Parhain terveisin

Jouko Huju

Svenska