Finnboat

Enää viisi päivää aikaa ilmoittautua!

Helsingin UIVA venenäyttelyyn 17. -20.8.2017 on tarkalleen 101 päivää, mutta ilmoittautumiseen ENÄÄ VIISI (5) PÄIVÄÄ!

Tee ilmoittautumisesi PE 12.5. MENNESSÄ sillä 15.5. aloitamme osastojen ja venepaikkojen lopullisen sijoittelun ja on luonnollista että silloin parhaimmat paikat varataan, joten nyt nopeat syövät hitaat!

UIVA 2017 on uudistunut. Telttaosastojen sijoitus on muutettu jotta messuvieraat eli ostajat kiertäisivät osastoja tehokkaammin. Olemme panostaneet tapahtuman ohjelmasisältöön jolla houkuttelemme lisää ja uusia kävijöitä eli asiakkaitanne näyttelyyn. Ravintolamaailma on uudistettu jotta messuilla viihdyttäisiin ja vietettäisiin enemmän aikaa ja samalla tehtäisiin enemmän hankintoja. Näyttelyn uutena kävijäkohderyhmänä on vapaa-ajankalastajat eli porukka joka hankki niin veneitä, moottoreita, varusteita kuin välineitä ja käyttävät alan palveluja hyväkseen. Ota tämäkin ostopotentiaali huomioon kun suunnittelet messuosallistumistasi!

Uudistukset on venealalla otettu erittäin myönteisesti vastaan ja päivän ilmoittautumistilanne povaa kasvua messuille!

Tartu tilaisuuteen ja ole mukana kesäkauden parhaimmalla KAUPPAPAIKALLA – UIVA 2017 venenäyttelyssä!

Ilmoittautumisen hoidat helposti verkossa: www.uiva.fi

Jos haluat lisätietoa näyttelystä niin ota minuun yhteyttä!
Håkan Löfgren
myyntipäällikkö
040 147 4400
hakan@finnboat.fi

Svenska