Finnboat

Viime viikonlopun Helsingin Uiva Flytande -venenäyttely keräsi hellesäässä Lauttasaareen huippuyleisön. Merellisessä ympäristössä kävi veneilyyn ja palveluihin tutustumassa neljän päivän aikana yli 12 100 kävijää. Tapahtumassa oli näytillä yli 250 venettä ja loppuunmyydyllä noin kahden hehtaarin kokoisella maa-alueella esiteltiin kattavasti kaikkia venealan tarvikkeita ja palveluja.

 

Båtutställningen Helsingfors Uiva Flytande samlade senaste veckoslut i högsommarvädret en rekordstor publik på Drumsö. I en havsnära omgivning bekantade sig under fyra dagar drygt 12 100 besökare med båtlivet och båtbranschens tjänster. Under evenemanget visades över 250 båtar och på det slutsålda cirka två hektar stora landområdet presenterades båtbranschens tillbehör och service uttömmande.

 

Last weekend’s Helsinki Boat-Afloat show attracted a top audience in hot weather to the marina. More than 12,100 visitors interested in boats, boating equipment and services visited the show during four days. More than 250 boats were on display at the event, and all the accessories and services of the boating industry were comprehensively presented on the sold-out land area of about two hectares.

 

Liitetiedostot:

Svenska