Finnboat

Business Finland Exhibition Explorer -rahoitus

Exhibition Explorer -rahoitus on avustusta osallistumiseen kansainvälisille, Suomen ulkopuolella järjestettäville B2B-messuille. Rahoitus on tarkoitettu pk- ja midcap-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Yritys voi osallistua messuilla yhteisosastolle tai omalle, erilliselle osastolleen.

  • Pk-yritys: alle 250 työntekijää, liikevaihto enintään 50 miljoonaa euroa tai taseen loppusumma enintään 43 miljoonaa euroa.
    • Midcap-yritys: konsernitason liikevaihto enintään 300 miljoonaa euroa.

Rahoituksen myöntämisen perusedellytyksenä on, että vähintään neljä kotimaista pk- tai midcap-yritystä hakee Exhibition Explorer -rahoitusta samoille messuille. Edellä mainitusta yritysryhmästä vähintään puolet on oltava pk-yrityksiä.

Näin haet Exhibition Explorer -rahoitusta:

1) Jokainen yritys jättää oman hakemuksensa Business Finland asiointipalvelussa

2) Hakemuksen voi jättää asiointipalvelussa HETI KUN PÄÄTÖS OSALLISTUMISESTA ON TEHTY ja arvio ostopalvelukustannuksista on selvillä, kuitenkin VIIMEISTÄÄN MESSUJA EDELTÄVÄNÄ PÄIVÄNÄ.

3) Jos yrityksellänne ei vielä ole vahvistettuja tilinpäätöksiä, toimita hakemuksesi liitteenä enintään kaksi kuukautta vanha tuloslaskelma ja tase kirjanpitoajoina kuluvalta tilikaudelta. Rahoituspäätöksen tekoa varten voidaan pyytää yritykseltäsi myös muita lisätietoja.

4) Business Finland ottaa hakemukset käsittelyyn, kun samaan messutapahtumaan liittyen on saapunut vähintään neljä hakemusta.

5) Business Finlandin asiointipalvelun kautta voit seurata hakemuksen käsittelyä.

Asiointipalvelun käyttötuki:
Business Finland asiointipalvelun käyttöön liittyvissä ongelmissa arkisin klo 9.00-12.00 ja 13.00-15.00, puh. +358 29 469 5800.

Svenska