Finnboat

Hyvät jäsenet,

Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n laskutuksen skannauspalvelun sähköpostiosoite muuttuu 12.9.2023 alkaen!

Laskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite 003702224585
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (OpenText)

Toivomme, että mahdollisimman moni on jo siirtynyt ympäristöystävällisempiin verkkolaskuihin, joiden käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin perinteisten laskujen käsittely.

Mikäli jostain syystä ette voi toimittaa verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut skannauspalvelun kautta. Otamme vastaan PDF-muotoisia laskuja sähköpostitse osoitteeseen: fennoa.502809@erin.posti.com
Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä PDF liitetiedostona.

Mahdolliset paperilaskut pyydämme lähettämään alla mainittuun postiosoitteeseen:
Båtbranschens Centralförbund Finnboat rf
PL 53643
01051 LASKUT

Postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms. HUOM! Postitse saapuvien paperilaskujen käsittelyssä on huomattava viive, koska ne täytyy erikseen skannata saapumisen jälkeen laskutusjärjestelmään käsittelyä varten.

Välitäthän tiedot tarvittaessa myös yrityksesi laskutusvastaavalle oheisella pdf-liitteellä, kiitos!

Svenska