Finnboat

Helsingin Uiva löi taas kerran ennätyksiä. Miltei 300 uutta venettä oli näytteillä Helsingin Uivassa Venenäyttelyssä HSK:lla Helsingin Lauttasaaressa 19.-22.8. Näyttely on venealan todellinen voimannäyte.

Uivan monipuolinen tarjonta piti sisällään mm. yli 50 purjevenettä ja yli 230 pien- ja moottorivenettä. Esiteltävien tuotteiden joukossa oli monia mielenkiintoisia uutuuksia. Seitsemättä kertaa HSK:lla järjestetty näyttely on olemassaolonsa aikana lähes kolminkertaistanut tarjontansa ja vakiinnuttanut paikkansa maan ylivoimaisesti tärkeimpänä uivana venenäyttelynä ja kaikkein tärkeimpänä purjeveneiden esittelytilaisuutena.

Maaosastoilla ja tarviketeltassa olivat esillä venealan tarvikkeet ja palvelut yli 2000 m2:n laajuisella alueella. Kaikkiaan näytteilleasettajia oli 120 kpl. Näyttelyyn tutustui yhteensä 15 212 kävijää.

Uiva 2005 Flytande järjestetään 18.-21.8.2005.

Suomi