Finnboat

Helsingin Lauttasaaressa HSK:lla nyt yhdeksättä kertaa järjestetty Helsingin Uiva Venenäyttely keräsi neljän aurinkoisen päivän aikana uuden kävijäennätyksen, peräti 18973 näyttelyvierasta. Vuonna 2005 saavutettu edellinen kävijäennätys kasvoi huimat 23 %. Tämän vuoden näyttelyssä oli esillä ennätysmäiset lähes 300 venettä ja näytteilleasettajia oli ennätysmäärä 139. Näyttelyn järjestää Venealan Keskusliitto Finnboat ry.

Alkuvuoden venemyyntitilastot osoittavat sekä venemyynnissä että perämoottorimyynnissä edelleen kasvua. Alustavat kommentit niin moottorivenekauppiaiden kuin myös purjevenekauppiaidenkin näyttelyannista vahvistavat, että ostopäätöksiä ollaan valmiita tekemään viime vuosien tapaan, hyvissä ajoin ja nopeasti. Ala arvioi tässä vaiheessa vuotta, että vuosi 2006 tulee olemaan ainakin kappalemäärissä 12. peräkkäinen kasvun vuosi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jouko Huju
040-550 9310, jouko@finnboat.fi
Venealan Keskusliitto Finnboat ry
Käenkuja 8 A 47
00500 Helsinki
www.finnboat.fi

Suomi