Finnboat

Finnboatiin kuuluva Venealan Telakka- ja korjaamoyhdistys ry järjestää Helsingissä Vene 08 Båt -messujen yhteydessä jo perinteiseksi muodostuneen Suuren Korjaamopäivän. Tuleva tapahtuma on järjestyksessä seitsemäs. Päivän aikana käsitellään mm. uusia korjaamoehtoja, joten jokaisen telakointi- tai korjaamotoimintaa harjoittavan yrityksen kannattaakin ehdottomasti olla läsnä! Viime vuosina ajankohtaisia asioita on ollut kuulemassa yli 100 henkilöä. Tule siis sinäkin mukaan!

Tälläkin kertaa tilaisuudesta on pyritty tekemään mahdollisimman edullinen ja sen hinta on Finnboatin jäsenyritysten edustajille 85 EUR ja ei-jäsenille 100 EUR (sis. alv, lounas, kahvit ja luentomateriaali). Seminaaripäivän osallistujilla on myös mahdollisuus tilata etukäteen pääsylippu Vene 08 Båt -messuille hintaan 8 eur (sis. alv).

Tule siis kuuntelemaan alan viimeisimpiä uutisia ja lähetä kirjallinen ilmoittautumisesi Finnboatin toimistoon, fax (09) 696 21611 tai info@finnboat.fi, mahdollisimman pian, ehdottomasti kuitenkin viimeistään 4.2.2008. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta.
Tervetuloa!

Ohjelma * (Messukeskuksen kongressisiipi, sali 102)

09.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen      
09.30 Seminaarin avaus: Alan ajankohtaiskatsaus      
09.45 Muutokset uusissa korjaamoehdoissa      
10.30 Dieselien nopeasti muuttuva elektroniikka      
11.15 Sarjavalmisteisten purjeveneiden runkorakenne ja korjaus      
12.00 Lounas      
13.00 Lujitemuovikorjaamojen paloriskit      
13.45 Myrkkymaalien poisto ja siihen liittyvät uudet säännökset      
14.30 Iltapäiväkahvi      
14.45 Veneiden sähköasennukset      
15.30 Tilaisuus päättyy     (Tilaisuus on suomenkielinen)
  • Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Tarkista lopullinen ohjelma vkolla 6 osoitteesta www.finnboat.fi.
Suomi