Finnboat

VUODEN VENEILYTUOTE 2010 -ÄÄNESTYS

Osallistu Vuoden Veneilytuotteen valintaan, voit voittaa Terhi Moomin -veneen!
Valitse mielestäsi paras tuote ja kaksi kunniamaininnan ansainnutta. Äänestyslomake aukeaa tästä linkistä.

Äänestysaika päättyy perjantaina 19.2.2010 klo 19.00.
Tulokset julkistetaan lauantaina 20.2.2010 klo 14.00.

Vuoden Veneilytuotteeksi 2010 ovat ehdolla:

ANTAL Low Friction -rengas/lenkki (Marnela Oy)
$LIITE_3
Yksinkertainen innovaatio perinteisten pylpyröiden tilalle. Säästää painoa ja parantaa heloituksen toimivuutta. Mahdollistaa monipuoliset purjesäädöt edullisesti.

DAN-FENDER Dock Fender -laituri-/aisasuoja (Multimarine Oy)
$LIITE_7
Laituriin kiinteästi kiinnitettävä lepuutin, joka ehkäisee naarmujen syntymistä veneeseen rantauduttaessa tai veneen liikehtiessä aaltojen tai tuulen vaikutuksesta venepaikalla. Sopii asennettavaksi myös aisoihin tai laiturin kulmiin.

GROCO SSA -moottorin merivesikierron valvontajärjestelmä (Oy Kaha Ab)
$LIITE_2
Uusi moottorin varoitusjärjestelmä, joka lisää veneilyn huolettomuutta ja turvallisuutta. Varoittaa moottorin lämpötilan noususta aikaisemmin kuin perinteiset mittarit ja saattaa siten ehkäistä ennalta vakavampien moottorivaurioiden tai hätätilanteiden synnyn.

HARKEN Radial -vinssit (Sail Tech J. Herrala Oy)
$LIITE_8
Uuden sukupolven käyttäjä- ja köysiystävällinen vinssimallisto, joka sopii designiltaan nykyaikaisiin purjeveneisiin. Vinssin yläosa ei pyöri rummun mukana, joten vinssaajan sormet eivät voi jäädä rummun ja yläosan väliin. Teknisesti aiempaa vaivattomammin jälkikäteen sähköistettävissä.

HENRI-LLOYD Blue Eco -sadeasumallisto (Sail Tech J. Herrala Oy)
$LIITE_9
Ensimmäinen täysin kierrätettävistä materiaaleista valmistettu sadeasumallisto. Myydään valikoitujen jälleenmyyjien kautta, joille myös käytetyt asut voidaan palauttaa kierrätettäviksi.

MESITEK Teak-Style -turkkilevy (Mesitek Oy)
$LIITE_6
Kotimainen korkeapainelaminaattilevy, joka soveltuu kulutuksenkestävyytensä ja huoltovapautensa ansiosta hyvin veneiden kansi- ja tasoratkaisuksi. Pinnassa uritus, mikä lisää veneilykengän pitävyyttä märissä olosuhteissa. Ekologinen vaihtoehto aidolle tiikille.

MCMURDO Fast Find 210 -henkilökohtainen hätälähetin (Furuno Finland Oy)
$LIITE_10
Henkilökohtainen GPS-hätälähetin, joka aktivoimisen jälkeen hyödyntää hätäviestintään tarkoitettua COSPAS-SARSAT -satelliittiverkostoa. Lisää henkilökohtaista turvallisuutta maalla, merellä ja ilmassa parantaen pelastajien mahdollisuuksia löytää tarvittaessa kohteensa.

NAVILIGHT LED -varakulkuvalo (Maritim Oy)
$LIITE_1
Helposti kiinnitettävä ja virtapihi paristokäyttöinen LED-kulkuvalo. Monipuolisesti muunneltavissa tarpeen mukaan, soveltuu suuremman veneen varakulkuvaloksi tai pienempien veneiden ja kanoottien kulkuvaloksi. Lisää kaikkien vesillä kulkijoiden turvallisuutta pimeän aikaan liikuttaessa.

NO TOOL -peiteteline (Marnela Oy)
$LIITE_4
Monivuotinen peiteteline, jonka kokoamiseen ei tarvita työkaluja. Helpottaa ikäväksi koettua telakointiarkea. Laaja mallisto, josta löytyy ratkaisu eri kokoisille veneille.

TALLON SYSTEMS -kiinnitysjärjestelmä (MarineMan Oy)
$LIITE_5
Monipuolinen lisävarusteiden ja -tarvikkeiden kiinnitysjärjestelmä, joka koostuu vastakappaleesta ja siihen kiinnitettävästä varusteesta. Laaja varustevalikoima mahdollistaa veneen varustamisen kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.

Suomi