Finnboat

Venealan Keskusliitto Finnboat ry ja ProMG Oy / Pro Sail Magazine tuottivat yhteistyössä uuden tyylikkään ja informatiivisen Uiva 2010 -näyttelyluettelon, jonka jokainen näyttelykävijä saa mukaansa sisäänkäynnin yhteydessä. Lisäksi on erillinen jakelupiste Pro Sail Magazinen osastolla aallonmurtajan alussa.

Virallinen näyttelyluettelo ilmestyi 12.8. ja se on saatavilla hyvin varustetuista venealan liikkeistä sekä valikoiduista jakelupisteistä pääkaupunkiseudulla jo ennen näyttelyä.

Uudistunut näyttelyluettelo tarjoaa kävijöille kokonaisvaltaisen tapahtumaoppaan: kattavat näytteilleasettajatiedot, messualueen pohjakartan, esiteltävät moottori- ja purjeveneet, varusteet, palvelut, vaatteet ja tuotteet sekä aikataulu- ja ohjelmatiedot kaikki yksissä kansissa. Uudistunut näyttelyluettelo on hyödyllinen tietopaketti niin ennen näyttelyä, sen aikana kuin myös sen jälkeen.

Helsingin Uiva Venenäyttely on veneiden ja tarvikkeiden määrällä mitattuna Suomen toiseksi laajin venealan tapahtuma. Näyttely järjestetään 19.-22.8.2010 HSK:lla Lauttasaaressa jo kolmattatoista kertaa. Näyttelyalue sijaitsee vain 5 km kaupungin keskustasta ja sinne on hyvät bussiyhteydet.

Helsingin Uiva Venenäyttely on vuoden 2010 merkkitapahtuma. Tapahtumaan osallistuu 139 yritystä yhteensä 280 veneellä. Tarvikeosastoja on yhteensä 84. Vuoden 2009 näyttelyyn tutustui yhteensä 14 116 kävijää.

www.finnboat.fi/uiva

Suomi