Finnboat

Ykköstelakat-yhteistyöhön kuuluvat Emsalö Båtupplag Oy (Emäsalo) Hopeasalmen Telakka Oy (Helsinki), Leevene Oy (Helsinki), M – Yachts Oy (Loviisa) ja Top Boat Oy (Helsinki). Yrityksillä on vuosikymmenien kokemus omilla erikoisosaamisen aloillaan.

Ykköstelakoihin kuuluvat yritykset tulevat jatkossakin toimimaan itsenäisinä yrityksinä, mutta ovat sitoutuneet yhteistyöhön osaamisen, koulutuksen ja kokemuksen jakamisen osalta. Tällä hetkellä käynnissä on mm. toimintojen kehittämisprojekti, työturvallisuushanke sekä laatu- ja ympäristöprojektit. Yhteistyö mahdollistaa myös mm. erikoisosaamisen ja kuljetuskaluston täysimääräisen hyödyntämisen. Yhteistyö tuo mukanaan yritysten koko osaamisketjun synergiaedut ja parantaa sekä nopeuttaa veneilijöiden saamaa palvelua.

Ykköstelakoiden yritykset tekevät yhteistyötä kaikkien kotimaisten ja useiden ulkomaisten veneitä vakuuttavien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ykköstelakat tarjoaa veneilijöille kaikki huolto- ja korjaamotoiminnan perus- ja erikoispalvelut, kuten moottorihuollot, veneen kunnostus- ja huoltopalvelut sekä vahinkokorjaukset. Yrityksillä on myös laajamittaista veneiden talvisäilytystoimintaa.

Yritykset ovat sijoittuneet keskeisille paikoille Eteläsuomen rannikolla, hyvien liikenneyhteyksien päässä maitse ja vesitse.

www.ykkostelakat.fi sivut aukeavat lähiaikoina.

Lisätietoja:

Ykköstelakat Oy

Joni Leeve (Leevene Oy)
puh 0102392301

Ykköstelakat Oy
Kalle Janhonen (Emsalö Båtupplag AB)
puh 0207559340

Suomi