Finnboat

Vuojärvi on toiminut Keskolla kolmessa jaksossa yhteensä 34 vuotta. Hän aloitti vuonna 1972 korjaamon työnjohtajana. Sen jälkeen hän toimi vuodet 1976-1980 huoltopäällikkönä ja vuodesta 1984 alkaen ensin myyntipäällikkönä, sitten liiketoimintayksikön vetäjänä ja lopuksi koko yksikön myyntijohtajana.

Tarmo Vuojärvi on ollut mukana rakentamassa maahamme merkittävää vähittäismyyntiketjua, ollut rakentamassa erään moottorimerkin vankkaa markkina-asemaa ja toiminut kätilönä monen venetyypin synnyttämisessä.

Palkinnon saaja on arvostettu toimija myös päämiesten keskuudessa ympäri maailmaa niin businesskumppanina kuin sparraajanakin. Hänen alaisensa luonnehtivat häntä johtajana vaativaksi, mutta myös lempeän ohjaavaksi. Tähän henkilöön kiteytyy poikkeuksellinen yhdistelmä teknistä osaamista, kaupallista näkemystä, myyntitaitoa ja strategista visiointikykyä.

Tarmo Vuojärvi on jo jonkun aikaa ollut virallisesti eläkepäiviä viettämässä, mutta kuuleman mukaan kiireisempi kuin koskaan.

Venealan Keskusliitto Finnboat ry on maamme teollisuuden ja kaupan toimialajärjestö. Jäseniä on kaikkiaan 278, joka kattaa alan liikevaihdosta yli 90%.Konekesko Oy Marine edustaa kotimaisia ja kansainvälisiä venealan tuotemerkkejä. Se on toiminut mm. Yamahan maahantuojana vuodesta 1966. Konekesko Oy Marine myy ja valmistaa Yamarin veneitä.

Lisätietoja:

Tarmo Vuojärvi (040 5561311)
Konekesko Oy Marine
www.konekesko-marine.fi
Vanha Porvoontie 245, 01380 Vantaa

Toimitusjohtaja Jouko Huju (040 5509310)
Venealan Keskusliitto Finnboat ry
http://www.finnboat.fi)www.finnboat.fi]
Käenkuja 8 A 47, 00500 Helsinki

Suomi