Finnboat

Vene Båt 13 -messuilla helmikuussa järjestetään uusi vesiharrastamisen elämystapahtuma Uusi Aalto waterexpo, joka kokoaa rannikko- ja vesielämäntapaan liittyvät harrasteet, palvelut ja tuotteet omalle alueelleen. Messukeskukseen rakennetaan suuri laguuniallas, jota ympäröi ranta laitureineen. Rannalla on kojuja, pyyhepaikkoja ja hengailualueita, ohjelmalava sekä baareja kohtaamispaikoiksi. Altaaseen pääsee totta kai testaamaan uusimpia vesiharrastusvälineitä. Odotettavissa on siis jotain aivan uutta.

”Tahdomme tarjota messukävijöille aina elämyksiä ja tässä on todella sellainen. Uusi Aalto tarjoaa paljon ohjelmaa ja koettavaa nuoren sukupolven elämäntapaharrastajille, joille rannikko- ja vesielämä sekä vesiurheilu ovat intohimona tai kiinnostuksen kohteena,” kertoo myyntipäällikkö Håkan Löfgren Suomen Messuilta.

”Wake, kite, surf, sukellus, kalastus, jetit, biitsi – ja niihin liittyvä muoti, välineet ja tyyli ovat uuden valtavirran elämäntapaa. Haluamme tuoda oman sukupolvemme vesiharrastamisen esiin ja koettavaksi Vene-messujen kontekstissa osaamisella, joka on hankittu mm. tuottamalla Boardexpo-messutapahtuma useita vuosia”, toteaa toimitusjohtaja Antti Asumaa Pulp Agencystä.

Uusi Aalto waterexpon tuottaa Suomen Messut yhdessä Pulp Agencyn kanssa ja se lanseerattiin Skiexpossa 2.-4.11.2012 Helsingin Messukeskuksessa. Vene 13 Båt -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.-17.2.2013.
www.venemessut.fi

Lisätietoja: Suomen Messut, tiedottaja Teija Armanto, puh.050 376 0804, teija.armanto@finnexpo.fi

Suomi