Finnboat

Kilpailun sääntöjen mukaisesti jokainen Venealan Osatoimittajat ry:n jäsenyritys on voinut asettaa kilpailuun ehdolle kolme uutuustuotettaan. Nämä tuotteet on esitelty Veneilytoimittajat ry:n jäsensivuilla netissä ja Veneilytoimittajat ry:n jäsenkunta on niistä äänestänyt kilpailuun osallistuneiden tuotteiden paremmuusjärjestyksen asteikolla 1-10
(1 = paras tuote, 2= toiseksi paras tuote jne.) Äänestystuloksen perusteella 10 eniten ääniä saanutta tuotetta asetetaan nähtäville Helsingin Venemessuille Messukeskuksen hallin 6 keskikäytävälle.

Näyttely-yleisö äänestää kymmenestä finalistituotteesta omasta mielestään parhaimman tuotteen ja tämä äänestys päättyy sunnuntaina 16.2.2014 messujen päättyessä. Yleisö voi äänestää tuotetta sekä venemessuilla että Finnboatin kotisivulla www.finnboat.fi Äänestys alkaa 7.2.

Vuoden Veneilytuotteeksi 2014 nimetään yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut tuote. Toiseksi ja kolmanneksi eniten ääniä saaneet tuotteet palkitaan kunniamaininnalla. Yleisöäänestyksen tulos julkistetaan keskiviikkona 19.2.2014.

Top Ten -finalistit ovat (satunnaisessa järjestyksessä):
LEHR-kaasuperämoottorit, maahantuoja Oy Vestek Ab
PFE-sammutin, maahantuoja Oy Vestek Ab
Oceanvolt SD15 sähkömoottori, valmistaja Oceanvolt Oy
Vaavud älypuhelimen sääasema, maahantuoja John Nurminen Marine Oy
Dragonfly-kaikuluotain, maahantuoja Raymarine Oy
Wavesoft-iskunvaimennin, maahantuoja Six-Cap Oy
SeaSmart-hajunpoistojärjestelmä, maahantuoja ProNav Oy
Boarding Ring -merisairaussilmälasit, maahantuoja Oy Vestek Ab
Buster Plus -palvelukokonaisuus, tuottaja Fiskars Boats
Fusion MS-RA205 veneaudiolaite, maahantuoja John Nurminen Marine Oy.

Venealan Osatoimittajat ry – Båtbranschens Komponentleverantörer rf on Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n jäsenyhdistys, jonka jäsenyritykset ovat venemoottoreiden, -tarvikkeiden ja -komponenttien maahantuojia.

Veneilytoimittajat ry – Båtjournalisterna rf on vuonna 1991 perustettu veneilystä ja merenkulusta kirjoittavien journalistien ja kuvajournalistien yhdistys. Yhdistykseen kuuluu yli 80 veneily- ja ammattimerenkulun asioista kiinnostunutta journalistia ja kuvaajaa eri puolilta Suomea.

Suomi