Finnboat

Venealan keskusliitto Finnboat ry ja Messukeskus ovat allekirjoittaneet toimeksiantosopimuksen Vene Båt -messujen järjestämisestä Messukeskuksessa Helsingissä myös tulevina vuosina 2017-2021. Vene Båt -messut järjestetään vuosittain Messukeskuksessa helmikuussa ja on yksi Messukeskuksen isoimmista tapahtumista.

Vene Båt -messut oli ensimmäinen tapahtuma, joka järjestettiin Pasilan Messukeskuksessa sen avauduttua vuonna 1975. Ensi vuonna siitä on 40 vuotta. Aikaisemmin Vene Båt -messut järjestettiin vanhassa Messukeskuksessa. Vene 15 Båt -messut järjestetään 6.-15.2.2015 nyt 46. kertaa.

”Toimeksiantosopimuksen uusiminen sinetöi hyvän yhteistyön Finnboatin ja Messukeskuksen välillä. Suomalainen veneilykansa saa jatkossakin nauttia Vene Båt -messujen elämyksellisestä ja laajasta tapahtumasta”, sanoo Vene Båt -messujen myyntipäällikkö Håkan Löfgren tyytyväisenä.

Näyttelytoimikunnan puheenjohtaja, Finnboat ry:n hallituksen puheenjohtaja Kim Tigerstedt odottaa tulevia tapahtumia innolla. ”Venemessut on vuoden tärkein ja suurin tapahtuma venealalla Suomessa. Yhteistyön jatkuminen on tärkeätä alalle. Tavoitteenamme on tulevina vuosina kehittää tapahtumaa edelleen voimakkaasti. Veneilijöiden ja tulevien veneilijöiden tavoittaminen messuilla on meille suuri mahdollisuus myös tulevaisuudessa”, kertoo Tigerstedt.

Vene Båt -messut järjestetään 6. – 15.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

www.venemessut.fi

Lisätiedot: Finnboat ry, hallituksen puheenjohtaja Kim Tigerstedt, puh. 0400 896 080, kim.tigerstedt@maritim.fi
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Suomi