Finnboat

Venealan Keskusliitto Finnboat ry on tänään 6.2.2015 avannut kokonaan uuden veneilyn hakuportaalin. Tässä laajuudessa ja muodossa se on laatuaan ainoa maassamme. Hakuportaalissa on näin alkuvaiheessa jo yli 500 eri venemallia ja yli 100 venemerkkiä. Moottorimalleja löytyy yli 400 ja eri moottorimerkkejä kolmisen kymmentä. Monipuolisen, mutta helppokäyttöisen hakutoiminnan kautta kuluttaja saa listauksen veneistä, jotka häntä kiinnostavat. Näistä voidaan nostaa halutut veneet suoraan vertailuun ja kaikista veneistä löytyvät myös täydelliset jälleenmyyjälistat.

Sivuilta löytyvät myös venealan varusteet jaoteltuina 12 pääryhmään ja niiden alaryhmiin. Kun kuluttaja haluaa katsoa vaikkapa kelluntavälineitä, hän saa haun kautta suorat linkit niiden yritysten sivuille, joka näitä tuotteita tarjoavat.

Myös korjaamo- ja telakointipalvelut ja niiden sijainti google mapsissa löytyvät sivuilta, kuten myös kuntokartoittajien yhteystiedot.

Sivuilla on myös video-osio ”Vinkkejä Veneilijöille”, jossa voi käydä katsomassa miten vaikkapa vene vedetään trailerille. Myös Veneilyn Aapisen saa nyt ensimmäistä kertaa sähköisessä muodossa jättämällä yhteystietonsa sivulle.

Hakuportaali kehittyy ja täydentyy koko ajan ja sen sisältöä ylläpitävät Finnboatin 280 jäsenyritystä itse. Sivut soveltuvat myös monipuoliseen mobiilikäyttöön.

Lisätietoja:
toim.joht. Jouko Huju
puh. 040 550 9310, jouko@finnboat.fi
Venealan Keskusliitto Finnboat ry
Käenkuja 8 A 47, 00500 Helsinki

Suomi