Finnboat

Löfgren on ollut Suomen Messujen palveluksessa vuodesta 1994 vastaten VENE BÅT
-messujen toteutuksesta 23 vuoden ajan. VENE 16 BÅT -messut jää Löfgrenin viimeiseksi työtehtäväksi ennen hänen siirtymistään eläkkeelle.

Laajat ja tarjonnaltaan monipuoliset, kansainvälisen tason venemessut ovat kaikkien veneilijöiden etu ja rikkaus. Venemessut avaavat veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen tilaisuuden tutustua alan tuotetarjontaan, kartuttaa omia tietoja ja taitoja sekä inspiroitua monipuolisesta ja moniulotteisesta veneilyharrastuksesta.

Löfgrenin aktiivisuus, sitkeys ja neuvottelukyky ovat olleet avaintekijöitä siinä, että venemessut ovat toteutuneet onnistuneesti myös taloudellisesti haastavampina vuosina. Sen myötä Löfgren on omalla tinkimättömällä työpanoksellaan ollut ratkaisevasti vaikuttamassa siihen, että venemessuille saapuvalla yleisöllä on talven keskellä koettavanaan kesän odotusta henkivä tapahtuma, josta on hyvä ponnistaa kohti seuraavaa veneilykautta.

Vuoden Veneilyteko -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, yhdistykselle, yritykselle, asialle tai tapahtumalle, joka kannustaa vesilläliikkujia hyvään veneilykulttuuriin ja sujuvaan yhteispeliin, parantaa veneilyturvallisuutta sekä edistää veneilyharrastusta. Nyt jaettu Vuoden Veneilyteko -tunnustuspalkinto on järjestyksessä 12:s. Ehdotuksia palkinnon saajaksi tuli yhteensä kuusi.

Veneilytoimittajat ry – Båtjournalisterna rf

Veneilytoimittajat ry – Båtjournalisterna rf on vuonna 1991 perustettu veneilystä ja merenkulusta kirjoittavien journalistien ja kuvajournalistien yhdistys. Yhdistykseen kuuluu noin 90 veneily- ja merenkulun asioista kiinnostunutta journalistia ja kuvaajaa eri puolilta Suomea. Edustettuina ovat lähes kaikki valtakunnalliset ja alueelliset mediat, alan erikoislehdet sekä sähköiset viestimet.

Suomi