Finnboat

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 17 Båt tarjoaa paljon koettavaa ja nähtävää veneilijöille, mutta vuosi vuodelta enemmän myös vesiharrastajille ja kalastajille. Venemessut on Messukeskuksen suurin tapahtuma ja täyttää kaikki seitsemän hallia. Vuosittain tapahtumassa vierailee noin 70 000 kävijää. Nyt kohdennetaan tapahtuman arki-iltojen sisältöä erilaisille kävijäryhmille ja kosiskelleen myös uusia kävijöitä tapahtumaan.

Ihania naisia ja kalastajia, Windy day ja Suomi 100 vuotta

Venemessujen maanantaina 13.2. juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea. Tiistaina 14.2. eli ystävänpäivänä venemessut kutsuu ihanat naiset messuille. Keskiviikon 15.2. Windy Day tuo merellistä tunnelmaa Uusi Aalto -alueelle, jossa silloin oikeasti tuulee. Tuuli mahdollistaa uudenlaiset ohjelmat altaalla ja teema tuo purjehdustarinat Purjehdussataamaan. Torstai 16.2. ollaan ilta kalassa ja tuolloin venemessuilla on paljon kalastusohjelmaa ja huippukalastusoppaita.

”Venemessut on kymmenen päivän tapahtuma ja kaipaa piristystä arki-illoille. Teemoitus mahdollistaa erilaisten kävijöiden huomioimisen entistä paremmin ja elämysten tuottamisen,” kertoo myyntipäällikkö Tomi Frick Messukeskuksesta. ”Tarjoamme teemailtoina ohjelmaa, jollaista muina aikoina ei ole. Tavoitteena on houkutella venemessuille myös ihan uusia kävijöitä ja herättää kiinnostusta veneilyyn ja vesiharrastuksiin.”

Vene Båt -messut järjestetään vuosittain Messukeskuksessa Helsingissä. Messulla esitellään veneitä soutuveneistä suuriin moottoriveneisiin. Myynnissä paljon veneilytarvikkeita ja varusteita. Purjehdus on vahvasti esillä purjehdusalueella, jossa tänä vuonna esitellään kilpapurjeveneitä. Purjehdussatamassa on paljon purjehdukseen liittyvää ohjelmaa. Kalastusalueella on kalastusoppaiden esityksiä päivittäin ja Uusi Aalto -alueella mm. suppaillaan ja sukelletaan. Uusi Veneilyn palvelusatama tarjoaa tietoa veneiden kunnostuksesta.

Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 17 Båt -messut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta 10. -19.2.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Venemessut järjestetään nyt 48. kertaa. Vuonna 2017 venemessut tuo esille Suomen Meripelastusseuran toimintaa. Pääyhteistyökumppani on Volvo Car Finland Oy Ab.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Suomi