Finnboat

Venemestarin Telakalle tulee laitettavaksi kolme moottorivenettä: lujitemuovinen, tuulilasiveneklassikko Vator, alumiininen pulpettivene Buster ja lujitemuovinen pulpettivene Finnmaster 520 CLX. Lisäksi Telakalta löytyy verhoilupiste. Venemestarin Telakalla voi seurata ammattilaisten työskentelyä ja hakea vinkkejä omiin tee-se-itse -huoltotöihin.

Telakan veneet saavat uutta ilmettä keinotiikin asennus-, törmäyslistan vaihto- sekä alumiinin, lujitemuovin ja pleksilasien kiillotusnäytöksissä. Verhoilupisteessä tehdään ja verhoillaan perinteiseen GT-kryssare -purteen uudet sisätilan patjat. Lisäksi näytöksissä paneudutaan puisen puolimallin tekoon, veneen sähköistykseen, lujitemuovin korjaustöihin ja perämoottorin huoltoon.

Messukeskus järjestää Vene 18 Båt -messut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta 9.-18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Venemessut järjestetään nyt 49. kertaa. Messujen pääyhteistyökumppani on Volvo Car Finland Oy Ab.

Venemessut on avoinna arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin klo 10-18. Pääsyliput ovelta 19 e/12 e. Ennakkoon ennen messujen avajaispäivää verkkokaupasta shop.messukeskus.com ostettuna 16 e/10 e. Vuonna 2018 venemessut tuo esille John Nurmisen Säätiön toimintaa nostamalla messujen teemaksi Puhdas Itämeri. www.puhdasitameri.fi

Lisätietoja: Teija Armanto, tiedottaja, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Suomi