Finnboat

Finnboatin hallitus on nimittänyt KTM Jarkko Pajusalon (50) Finnboatin uudeksi toimitusjohtajaksi 2.1.2017 alkaen. Pajusalolla on vankka yritys- ja järjestötausta. Hän on työskennellyt mm. UPM-Kymmenen USA:n yksikössä ja Outokummulla Belgiassa. Hän on myös työskennellyt Finpro ry:ssä Suomessa sekä viimeksi liiketoimintajohtajana Fintra Ltd:ssä.

Finnboatin toimintoja 21 vuotta johtanut Jouko Huju siirtyy eläkkeelle toimitusjohtajan tehtävistä 2.1.2017. Huju valittiin liiton syyskokouksessa johtamaan liiton hallitusta vuodeksi 2017 ja hän jatkaa myös venealan kansainvälisen kattojärjestön Icomian hallituksen puheenjohtajana.

Finnboatin hallitus vuonna 2017:
Jouko Huju (pj)
Kim Tigerstedt (1.vpj), Oy Maritim Ab
Raimo Kielinen (2. vpj), Oy Finn-Marin Ltd
Raimo Sonninen, Bella-Veneet Oy
Markku Hämäläinen, Brandt Group
Johan Carpelan, Oy Botnia Marin Ab
Anders Kurtén, Inhan Tehtaat Oy Ab
Ben Fagerström, Marino Oy Ab
Thomas Sarin, Ab Sarins Båtar Oy
Terho Liukkonen, Konekesko Oy
Joni Leeve, Leevene Oy
Marina Forsström, TG-Marin Oy Ab
Mikael Winqvist, AMT-Veneet Oy
Jani Snell, Juha Snell Oy
Kim Koskinen, Vetus Oy

English (UK)