Finnboat

Venealan Keskusliitto Finnboat ry on kutsunut Ab Sarins Båtar Oy:n toimitusjohtaja Lillemor Sarinin liiton 17. kunniajäseneksi. Lillemor Sarin on ollut aktiivisesti mukana 14 vuoden ajan kehittämässä nykymuotoista järjestäytynyttä venealaa. Hän aloitti Finnboatin hallituksessa sekä Suomen Veneteollisuusyhdistyksen johtokunnassa 1994 ja toimi näissä tehtävissä aina vuoteen 2008. Luovuttaessaan kunniajäsenyyteen liittyvän kunniakirjan ja kultaisen ansiolevykkeen Kuopiossa liiton syyskokouksessa 26.11.2010 Finnboatin hallituksen puheenjohtaja Kim Örthén totesi, että Lillemor Sarin on kehittänyt yhdessä perheensä kanssa oman yrityksensä arvostetuksi ja kannattavaksi alan toimijaksi. Liiton toiminnassa Lillemor Sarin on oman esimerkkinsä kautta rakentanut alan toiminnalle kestävää pohjaa. Vuonna 1961 perustetun Finnboatin ensimmäinen kunniajäsen kutsuttiin vuonna 1970.

Venealan Keskusliitto Finnboat ry on maamme teollisuuden ja kaupan toimialajärjestö. Jäseniä on kaikkiaan 283, joka kattaa alan liikevaihdosta yli 90%.

Ab Sarins Båtar Oy on Kokkolassa Minor-veneitä valmistava perheyritys.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Lillemor Sarin
puh. 0500 362068
Ab Sarins Båtar Oy, Isonkarintie 4, 67100 KOKKOLA
minoroffshore.fi

toimitusjohtaja Jouko Huju
puh. 040 5509310
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, Käenkuja 8 A 47, 00500 Helsinki
www.finnboat.fi

Svenska